Старт проекту «Mediа Kids»

Центральній бібліотеці ім. Тургенєва відбулося відкриття анімаційного майданчика «Mediа Kids». Мета створення цього проєкту - познайомити дітей з надбаннями мультиплікації, навчити створювати свої анімаційні відеоролики, LEGO – анімацію, користуватися цифровим обладнанням та програмним забезпеченням.
Сьогодні пройшло перше заняття на якому діти ознайомилися з історією анімації, етапами створення мультфільму, та дізнались про види та технології анімацій. Шлях мультиплікатора ми почали зі створення власного персонажа який би став головним героєм їхньому майбутнього мультфільму. І тепер на наступних зустрічах перед нами повстане задача як об’єднати цих чудових персонажів однією сюжетною лінією.
Тож попереду у нас багато ідей, дружніх зустрічей та цікавих майстер – класів від студії дитячої мультиплікації "SOVAanima"

/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (10).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (12).jpg /Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (11).jpg /Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (14).jpg /Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (15).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (5).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (6).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (7).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (8).jpg/Files/images/Media_Kids/Безымянный коллаж (9).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.