Скайп зустріч в Junior English

Під час наших зустрічей юніори завжди розповідають щось цікаве про себе, про події, що з ними відбулись напередодні. Які ж слова найвиразніші в їх розповідях? На це питання відповідь однозначна: прикметники. Саме вони розмальовують наші історії, роблять їх кольоровими, виразними, цікавими, просто малюють кратинку у нас перед очима. І часто -густо ми, щоб додати виразності, у наших розповідях порівнюємо те, що ми бачили, що ми вже знаємо, з тим, про що розповідаємо: це полегшує справу нашій уяві.

Ось сьогодні ми і повчилися робити такі порівнаня аглійськoю: ми познайомилися з ступенями порівняння прикметників. Відразу ми складали реченя, порівнюючи одне явище або річ з другими: великий\ більше\ найбільший; швидкий\ швидше\ найшвидший.

Ми захопилися розповідями і складанням речень- прикладів, і тому встигли познайомитися тільки з частиною правила порівняня прикметників. Ну то й що: часу у нас достатньо, проте було цікаво і захоплююче! А вдома учасики зустрічі ще подивляться презентацію, присвячену нашій темі, і все стане ще ясніше. Або ж вони зателефонують за додатковою інформацією. Всі ж знають, що у нас ще є бліц -коучінги.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_schnya_2021_yunori/Skype-20210116-210150.jpeg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_schnya_2021_yunori/Skype-20210116-221424.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 29

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.