Конкурс "Найкращий читач року - 2013"

Тиждень дитячої та юнацької книги відкрився сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці, проведенням II етапу конкурсу «Найкращий читач року – 2013».

В бібліотеці зібралися діти з різних шкіл району, які люблять багато читати, одержувати нові знання, і є активними читачами своїх бібліотек. Конкурсанти розповідали журі і своїм ровесникам, про те, що найбільше їм сподобалось, що найбільше їх схвилювало в прочитаних книгах. Деякі з них представили також і цікаві творчі роботи.

Закінчився виступ конкурсантів і поки журі підводило підсумки конкурсу, в залі вшанували її Величність – Книгу: лунали найкращі слова, вірші, вислови про книгу. Конкурсанти і гості свята переглянули цікавий відео – показ « Історія створення книги».

І ось настала довгождана хвилина – журі оголосило переможців. Ними стали Юник Денис, учень ЗОШ № 44, 6а класу та Сергеєва Дарина, учениця ЗОШ № 151, 7а класу. Переможці конкурсу одержали «Почесні грамоти», призи. Не зосталися без уваги й інші учасники. Всі вони були нагороджені «Почесними свідоцтвами учасників». Закінчилося нагородження, а свято відкриття «Тижня дитячої та юнацької книги» продовжилось. Діти слухали ліричні пісні, що присвячені книзі, а ось пісню про бібліотеку вони виконували разом і, вже не було переможців і переможених, панувала дружба, що об’єднала дітей навкруг книги та бібліотеки

ЦДБ Харьков

ЦДБ Харьков

ЦДБ Харьков

ЦДБ Харьков

.

/Files/images/tsdb/2013_god/luchshiy_chitatel_2013/011.JPG

ЦДБ Харьков

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.