Права дитини – вивчай сумлінно. Правовий дайджест

Правовий дайджест, присвячений Дню захисту дітей, що розповів дітям про їх права та обов’язки, які закріплені в документі міжнародної організації ООН - «Конвенція про права дитини», відбувся сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці.

Спочатку діти одержали загальні відомості про основні положення «Конвенції про права дитини», а потім ознайомилися з правовою відео - абеткою – «Про права і обов’язки дітей» та прослухали розповідь бібліотекаря, яка роз’яснювала права і обов’язки на конкретних прикладах і підкріплювала свою розповідь уривками із художніх творів, невеликими оповіданнями і віршами.

Правовий дайджест був цікавим і зрозумілим для наших юних читачів. І вони довели це своїми виступами, коли розповідали про те, як вони розуміють свої права і виконують свої обов’язки.

А щоб діти змогли самі більш детально познайомитися зі своїми правами та обов’язками, і краще зрозуміти їх, бібліотекар ознайомила юних слухачів з матеріалами книжкової виставки: «Дитина потребує захисту».

/Files/images/tsdb/2015/prava_detey/009.JPG/Files/images/tsdb/2015/prava_detey/014.JPG/Files/images/tsdb/2015/prava_detey/039.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.