Майстерня креативу. Виставка

Якщо ви завітаєте до Центральної дитячої бібліотеки,то неодмінно вашу увагу приверне чудово оформлена виставка hand-made «Майстерня креативу».

Стільки різноманітних експонатів представлено на ній, і всі вони виготовлені читачами бібліотеки.Є тут і самобутня вишита картина і ажурні серветки і цікаві саморобки із паперу, і чудовий, неначе живий метелик, і ніжна чарівна троянда і багато інших прекрасних робіт.

Кожна саморобка говорить про креативний, творчий підхід свого юного майстра, в результаті якого і народилася така гарна робота.

Читачі бібліотеки з задоволенням розглядають представлені експонати,обмінюються враженнями, а нові саморобки день за днем поповнюють виставку… і дарують радість споглядання читачам бібліотеки. А для тих дівчаток і хлопчиків, які ще тільки намагаються створити якусь саморобку, або бажають вдосконалити свою майстерність, на виставці представлена література, яка допоможе їм своїми порадами у цій цікавій, творчій справі.


/Files/images/tsdb/2013_god/vistavki/001.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

  • Lia

    2013-09-06 23:43:34

    God, I feel like I shluod be takin notes! Great work http://kblftpnblzy.com [url=http://wgyfvn.com]wgyfvn[/url] [link=http://yqwvclenf.com]yqwvclenf[/link]...

  • Linda

    2013-08-29 17:44:07

    It's posts like this that make surfing so much plueasre...

  • Centro

    2013-08-26 07:33:02

    That's a genuinely imeirsspve answer....

  • Osama

    2013-08-25 04:44:31

    Deadly accurate answer. You've hit the busyelle!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.