Відкрий для себе Японію. "Шлях до гармонії". Показ бойових мистецтв

Тиждень Японії продовжується! Сьогодні Японію відкривали для себе студенти ХВПУ №6, які ознайомились з державними символами Японії,її державним устроєм, географічним положенням та подивились ролик про традиції й звичаї Японії.

Бойові мистецтва - ще один з образів, які спадають на думку, коли згадуєш Японію. Гостем бібліотеки ім.Тургенєва став клуб бойових мистецтв "Сейікай". Клуб практикує японські бойові мистецтва Айкідо та Іайдо. Айкідо - бойове мистецтво з Японії, яке поєднує в собі ефективну систему самозахисту і духовну практику. Саме слово можна перекласти як «шлях до гармонії духу».

Керівник клубу Ілля Шеін розповів про історію становлення Айкідо, на чому воно базується, продемонстрував уривок документального фільму про засновника стилю "Нішіо будо" японського інструктора Сейдз Нішіо.

Сьогоднішня демонстрація Айкідо переконала всіх, що айкідо це красиво, цікаво та гармонійно. А як вам?

/Files/images/2017_mayster-klasi/W8(2).jpg

/Files/images/2017_mayster-klasi/w9.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w8.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/002.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w2.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w4.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w5.jpg/Files/images/2017_mayster-klasi/w6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.