Веселий English - онлайн-тренінг

Наша люба малеча, зібравшись в ЦБ ім. І.С.Тургенєва на чергову зустріч з англійською мовою,жваво ділилася враженнями від свята, що відбулось минулої суботи. Ми передивились 3 відео-сюжета, що їх знали присутні батьки, а світлини всі вже давно бачили і "лайкали" в нашій групі Language Cafe на стіні. А тепер настав період, що зветься "святом очікування свята": учасники групи вирішили відсвяткувати початок літніх канікул з веселими піснями, конкурсами і навіть танцями і лотереєю ( і все це - англійською, навіть супровід танцю!). Якщо буде гарна погода, мріють діти, ми підемо святкувати у парк Машинобудівників. А чому б і ні?

А сьогодні " серьйозною" темою занять стали прекрасні, яскраві, легкі та голосливі...птахи: дітлахи згадали, що ми так багато чого довкола можемо назвати англійською, а ось птахів ми "образили", обділили своєю увагою...Отже сьогодні ми подивились веселі англійські мультики і відео-урок, в якому нам не тільки назвали багатьох птахів, а навіть дали послухати їх голоси. А потім ми читали "по колу" і перекладали текст про те, як діти ходили в зоосад і яких вони там бачили птахів та тварин.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/29_aprelya_2017/IMG_0742.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/29_aprelya_2017/IMG_0744.JPG /Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/29_aprelya_2017/IMG_0743.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/29_aprelya_2017/IMG_0746.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.