Часу не гай, своє місто вивчай. Віртуальна подорож

День міста Харкова сьогодні відзначали в Центральній дитячій бібліотеці. Тут відбулася цікава віртуальна подорож, що повела дітей історичними стежками минулого нашого міста, ознайомила з його вулицями, площами, старовинною архітектурою, а вже потім юні мандрівники милувалися його сучасними краєвидами. Дітям було цікаво побачити, як виглядало місто в 17, 18, 19 віці, їм подобалося вгадувати на фото старі вулиці, площі, будівлі і говорити їх сучасні назви.

Не залишив байдужими юних глядачів і перегляд матеріалів хроніки - визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників. Схвилювало дітей звернення до потомків - вічно пам’ятати подвиг героїв-визволителів.

Подорожуючи вулицями та проспектами старовинного і сучасного міста, діти змогли краще взнати його історію, культуру, зробити свої порівняння, висновки, як змінилося рідне місто з тих часів, стало надзвичайно гарним, сучасним, європейським.

Помилуватися чудовими пейзажами міста, його найкращими куточками, гості заходу змогли переглядаючи фотознімки цікавої фотовиставки "Тобі рідне місто, і честь, і любов".

Віртуальна подорож закінчилася тематичним оглядом літератури "Харків - вчора, сьогодні, завтра" і прослуховуванням ліричної пісні "Харьков - мой город родной", яка і підвела підсумок всієї зустрічі - ми любимо своє місто - воно прекрасне!

/Files/images/tsdb/mandrvki/067.JPG

/Files/images/tsdb/mandrvki/073.JPG/Files/images/tsdb/knijnyie_vyistavki/001.JPG

/Files/images/tsdb/knijnyie_vyistavki/012.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.