Повернутися до звичайного режиму

Веселий English - Вчись, граючи - святковий едвертисмент

Не встигнеш озирнутися, а вже і літні канікули не за горами. Та й зараз уже погодка налагоджується і просто так сидіти вдома вже не під силу. Чим би таке зайнятися? А чи не сходити в ім. І.С.Тургенєва?

Поки що таке питання залишається для наших юних читачів чисто риторичним: ну, поміняю я книги, але ж це не надовго. А далі? І ось тут на допомогу нашим гостям-четверокласникам з НВК №112 поспішив святковий едвертісмент (рекламний дайджест) про цікаве, корисне і про розваги, яких в нашій бібліотеці повнісінько!

Ми поділилися з дітлахами радістю, що ось-ось вже і запрацює наш медіа-гейм хол, в який вони (наші друзі) все заздалегідь запрошені; що, традиційно, щодня протягом всіх літніх канікул ми чекаємо їх в бібліотеці з іграми та іншими розвагами.

Але це все в майбутньому. А зараз? А прямо зараз, говорили ми, наших друзів чекають в групі проекту "АртЛаб", де вони зможуть весело і цікаво навчатися працювати з фото- і відео-технікою; на майстер-класах, де вони навчаться робити елегантні, красиві і стильні вироби. А ще - і теж прямо зараз - учні можуть перед кінцем навчального року істотно підвищити свої оцінки з англійської мови, відвідуючи групу "Веселий English " проекту Ленгвіч-кафе. І не тільки граматика і шкільні оцінки - головна тема таких зустрічей. А класно навчитися розмовляти так, щоб тебе розуміли в будь-якій точці земної кулі? А розуміти мультики, фільми та пісні англійською? Ось! І цьому тут навчать. А у вигляді рекламного бонусу діти всі разом розучили і виконали пісеньку-гру "Великодній кролик" ( "Easter Bunny"), поплескавши з ним разом вухами, потрусивши хвостиком, пострибавши і поворухнувши носиками. На прощання побажали один одному і бібліотеці щасливого Великодня (“Happy Easter!”)і попрощалися до наступної (як завжди - близької) зустрічі!

/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4496.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4499.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4500.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4501.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4503.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4504.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4506.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/13-04-2018_-_svyatkoviy_edvertisment/IMG_4507.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.